Werkwijze

logo-1

Je zet je eerste stap naar verandering door het maken van een afspraak. Dan volgt een intakegesprek. In het intakegesprek praten we over je coachvraag/coachvragen. We praten over wat je wil en wat ik je kan bieden. Aan het eind van het gesprek kijken we of er een klik is en maken we een vervolgafspraak. We sluiten een coachingsovereenkomst af. Naast een aantal praktische en zakelijke gegevens geeft dit een beeld over je concrete coachvragen, het aantal geschatte gesprekken en de gewenste resultaten.

Tijdens je coachgesprekken werk je aan je coachvragen en ik bied je methoden aan die helpen bij het oplossen hiervan. Indien tijdens het traject de coachvraag verandert, wordt dit in de overeenkomst bijgesteld.

Beëindigen van de coaching gebeurt op een natuurlijk moment. Lukt het eerder dan verwacht? Prima! Duurt het wat langer? Dat kan ook. Belangrijk is dat je zelf weet en voelt: ik kan het weer op eigen kracht. Dit bespreken we in een evaluatiegesprek, waarbij we ook kijken naar de borging van hetgeen je meeneemt uit de gesprekken.

Indien gewenst spreken we na 3 of 6 maanden nog een ‘nazorg-sessie’ af.