Ervaringen

logo-1“Emmy is een geweldige coach. Ze luistert goed, vraagt door en weet snel tot de essentie te komen. Emmy heeft een nuchtere en kritische aanpak, waarbij ze precies op het juiste moment een verhelderend plaatje aanbiedt. Dit alles in een open en prettige sfeer. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!”- Marike.

“Ik heb Emmy leren kennen als een goede coach. Inlevend en met veel enthousiasme en overtuiging wist ze mij de juiste prikkelende vragen te stellen.
Een fijn traject doorlopen met het gevoel veel steun te krijgen! Ze heeft veel kennis van diverse coachingsinstrumenten. Bedankt voor het traject Emmy!”- Dennis.

“Ik heb Emmy leren kennen als een prettige coach die op de juiste wijze tot de kern komt. Er bestaat geen misverstand over de coachvraag en het doel waar je zelf naar toe werkt. Emmy heeft veel kennis van modellen en weet deze op de juiste wijze over te brengen waardoor duidelijk wordt waar de schoen wringt en waar oplossingen liggen. Ik vond het fijn dat het geen zweverige, maar concrete niet vrijblijvende gesprekken waren. Emmy heeft me fors wat stappen verder geholpen.”- Hans

“Ik heb met Emmy een aantal coaching gesprekken gehad. Deze heb ik als zeer prettig ervaren. Dat geldt voor zowel voor ons contact als haar werkwijze. Ze gaat grondig te werk en mijn coachvragen kregen de aandacht die nodig was. Terloops prikte ze goed door als mijn antwoord/denkproces te “vaag” bleef. Daarnaast geeft ze ook een compliment waar passend. Dat geheel heeft bij mij allerlei denkprocessen in gang gezet. Het lijkt alsof puzzelstukjes in elkaar vallen. En het voelt alsof het “periodieke onderhoud” op gebied van o.a. zelfreflectie en zelfontwikkeling weer even goed aan de orde is geweest. Ik heb goede handreikingen gehad om de nodige stappen te zetten en kan een coaching traject met Emmy dan ook van harte aanbevelen.”- Martine.

“Door handvatten aan te bieden zorgt Emmy kun je als coachee na de benodigde sessies zelfstandig vooruit. Daarnaast geeft de scherpe blik van Emmy je goed inzicht in wat er gebeurd in bepaalde situaties en casussen en dit begrip helpt je dan ook weer vooruit.” – Pim.

“Emmy weet een veilige omgeving/sfeer te scheppen. Haar luisteren en doorvragen maakt dat mijn coachingsvraag kon worden uitgediept. Naar volle tevredenheid heb ik het coachingstraject af kunnen ronden. Dank daar voor Emmy.” – Jannette.

“De afgelopen acht maanden ben ik coachee geweest bij Emmy. Op zoek naar een coach binnen UWV sprak mij haar geschetst profiel op intranet als coach direct aan. Met haar ben ik het traject ingegaan van persoonlijke ontwikkeling dat moet leiden tot een effectievere samenwerking / communicatie met colelga’s en leidinggevenden en een ‘robuust’ optreden als controller. Kenmerkend aan Emmy vind ik dat zij echt goed luistert, op de juiste dingen doorvraagt en dat relateert aan de oorspronkelijke coachingsvraag. Zij blijkt uitstekend in staat blijkt om het juiste gereedschap aan te reiken waarmee je verder kunt (oefenen). Zelf vraagt ze feedback op de door haar aangereikte methodes en welke vooruitgang daarmee wordt geboekt. Als bonus heeft zij ook (ongevraagd maar zeker gewenst) meegedacht over nog te ontwikkelen en te verbeteren competenties naast de coachingsvraag. Eind april hebben wij ons exitgesprek gehad. Ik heb aantoonbaar grote stappen gemaakt. Weliswaar nog niet helemaal klaar, maar met behulp van Emmy duidelijke progressie geboekt De rest moet je natuurlijk toch zelf doen. Kortom, ik ben geweldig gecoached!”- Reemt

“I was very fortunate to have Emmy as my coach, as she is not only an expert in her field but an extremely likeable person too. She really listens and gives excellent, practical advice which really works. I recommend her wholeheartedly!” – Wendy

“Emmy luistert goed, vraagt door en houdt je scherp. Echt een hele fijne en intelligente coach!”- Marlies.

“Emmy is een deskundige coach die methodes aanreikt waar je in de praktijk direct je voordeel mee kan doen. Daarnaast confronteert ze op een prettige wijze om je eigen valkuilen te ondekken, stimuleert om nieuw gedrag te borgen en is

enthousiasmerend. Ze maakt een prettige en positieve indruk op mij.” – Marcel.

“Emmy is doortastend, confronterend en heeft humor. Ze coacht vanuit een praktische aanpak. Als je al een tijdje rondloopt met dillema’s op werkgebied, dan kan Emmy je helpen weer op het juiste spoor te komen.  Ze helpt je om weer in je kracht te gaan staan en je niet te laten leiden door angsten en onzekerheden. Deze coach is een absolute aanrader! – Olga.

“Schoorvoetend en vol onrust de stap genomen om een coach in de arm te nemen. Tijdens de intake kwam reeds een gevoel van vertrouwen over mij. Dit gevoel is niet meer weggegaan. Door middel van gesprekken tot de ontdekking komen dat de verlichting dichterbij kan zitten, levert een vorm van opluchting en stimuleert om op die weg door te gaan. Emmy speelt met haar effectieve optreden een belangrijke rol. Natuurlijk zit alles al in jezelf, maar wat te doen als je de sleutel kwijt bent ? Emmy dus.” – Peter.

“Emmy was mijn coach tijdens een coachtraject. Door dit traject heb ik grote stappen gezet in mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Emmy was van groot belang in het bereiken van dit resultaat. Ze creëerde een omgeving waarin ik die groei kon doormaken en zorgde er voor dat ik zelf de stappen zette. Waar nodig gaf Emmy mij de aai over de bol of de schop onder de kont die ik nodig had om in beweging te komen.” – Erik.

“Bij Emmy een aantal coachingsgesprekken gehad, als coachee. Ik heb Emmy ervaren als een prettige persoon en een deskundige coach. Ze is een professional en coachen zit haar in het bloed. Ze verdiepte zich goed in mijn coachingsvragen en kon ook goed tijdens de gesprekken met extra tools en inzichten komen. Ik heb er veel aan gehad, de output van de gesprekken was concreet en direct toepasbaar in mijn werk.” – Anne (m).

“Ik heb bij Emmy een aantal coachingsgesprekken gehad. De gesprekken met Emmy hebben mij mede geholpen een belangrijke groei door te maken, de juiste prioriteiten te stellen en dicht bij mezelf te komen (èn te blijven!). Iets waar ik zowel op het werk als privé nog steeds veel aan heb. Dit kwam niet alleen door Emmy’s kennis en vakmanschap maar ook door haar prettige betrokken persoonlijkheid, empathie en haar passie voor haar rol als coach. Ze is een goede luisteraar en springt met haar kennis in op de juiste plekken met de juiste tools. Alle lof!” – Charlotte.

“Vanuit haar rol als coach heb ik met Emmy een aantal gesprekken gehad. Dat waren voor mij leuke en vooral belangrijke gesprekken. Emmy kan zeer goed luisteren en dan ook heel duidelijk aangeven wat je eigenlijk zegt. Ze heeft daarnaast nuttige theoretische en praktische voorbeelden. Dat heeft de gesprekken tot een fijne ervaring gemaakt. Ik kan iedereen die zoekt naar een coach Emmy dan ook van harte aanbevelen.” – Henk-Jan.